De Spreekwoordenquiz

Van: dinsdag 18 februari om 14:00
Tot: dinsdag 18 februari om 16:00

Wie kent zijn spreekwoorden?
Gegarandeerd plezier!

Doe je mee in het Dorpshuis van Nijkerkerveen?

De ABC-Spreekwoordenquiz is niet alleen een quiz: er wordt op lichtvoetige wijze verteld over de geschiedenis van de Nederlandse uitspraken. Maar het spannendst is natuurlijk het quizgedeelte. Alle deelnemers krijgen een scoreboekje waarbij geen pen nodig is. Zelfs een leesbril is niet echt nodig; een goede kijkbril natuurlijk wel want op het scherm verschijnt steeds een plaatje met drie mogelijke gezegdes. Wat is het goede gezegde?

Na elk plaatje wordt de goede oplossing getoond waarna iedere deelnemer haar/zijn eigen score op eenvoudige wijze bijhoudt in haar/zijn scoreboekje. De eerste ronde bestaat uit 12 vragen. Na een korte pauze wordt een leuk filmpje over spreekwoorden getoond waarna de quiz verder gaat met de volgende 12 vragen. Deze serie word besloten met het Spreekwoordenlied.

Kom gezellig op de fiets, parkeren kan aan de achterzijde bij:
Sporthal De Baggelaar
Westerveenstraat 44, 3864 EN Nijkerkerveen

LocatieNijkerkerveen
AdresVan Noortstraat 36 Nijkerkerveen
Websitehttps://nijkerk-hoevelaken.op-shop.nl/1168/de-spreekwoordenquiz/18-02-2020