‘De Grote Sinterklaasfilm’ in ’t Veense Hart

Datum en tijd

Van: vrijdag 26 november om 15:00

Beschrijving

De Sint is weer in het land! En speciaal voor die gelegenheid draait op vrijdag 26 november De Grote Sinterklaasfilm in ’t Veense Hart in Nijkerkerveen.

Wanneer de Pieten beginnen aan de voorbereidingen voor 5 december, komen ze voor een grote uitdaging te staan. Het kasteel van Sinterklaas staat op instorten en dan moeten Sinterklaas en zijn Pieten noodgedwongen naar een camping verhuizen. Hugo Hogepief, Kim Cadeau, Bennie Taai Taai, Marco Marsepein en Willem Wortel doen er alles aan om het grote Sinterklaasfeest te redden. Uiteindelijk blijkt het kasteel niet op instorten te staan, maar is het een sluw plan van Stan & Olivier om appartementen op de plek van het kasteel te bouwen.

 

‘De Grote Sinterklaasfilm’ is een film speciaal voor kinderen en wordt gedraaid in ‘t Veense Hart. Een kaartje kost € 6,00 per kind inclusief drinken en wat lekkers.
De ouders kunnen in ‘t Veense Hart tegelijkertijd terecht voor een hapje en/of drankje

(Let op! Voor dit evenement heeft u een QR-code nodig)

De inloop is vanaf 14:30. U kunt uw kind(eren) aanmelden via [email protected]. Ook voor vragen of extra informatie kunt u een mail sturen naar dit e-mailadres.

Contact

Locatie Nijkerkerveen
Adres Van Noortstraat 36 Nijkerkerveen
Email [email protected]

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login