Dag voor Mantelzorgers bij Restaurant Istanbul

Van: zaterdag 10 november om 14:00
Tot: vrijdag 30 november om 16:30

Zaterdag 10 november is weer de landelijke dag van de Mantelzorg. Ieder jaar organiseert Sigma  een middag om de mantelzorgers uit Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk in het zonnetje te zetten. Mantelzorgers verzetten veel werk en doen dit vaak uit liefde voor hun partner of vader/moeder of kind of goede vriend, ondanks dat kan deze zorg soms best zwaar zijn.

Bent u mantelzorger en vindt u het leuk om te komen proeven van de Turkse keuken en cultuur dan bent u van harte welkom!

Waar: Restaurant Istanbul, Vetkamp 8 Nijkerk

Wanneer: Zaterdag 10 november

Tijdstip: 14.00-16.30 uur

Aanmelden kan tot uiterlijk 2 november via: [email protected] of via telefoonnummer: 0332474830 Vol is vol!

Locatie Nijkerk Centrum
Telefoon 0332474830
Email [email protected]
Website https://www.sigma-nijkerk.nl/nieuws/dag-voor-mantelzorgers-bij-restaurant-istanbul/