Concert Zeemanskoor Nijkerks Welvaren

Van: zaterdag 13 april om 20:00
Tot: zaterdag 13 april om 22:30

‘NIJKERKS WELVAREN’

Weet u het nog zaterdag 1 september 2018?
Wat was het een feest in Nijkerk, het festival van het zeemanskoor ‘Nijkerks Welvaren’ met 8 koren tijdens de Nijkerkse Sleepbootdagen. De Singel in Nijkerk leek wel de Kalverstraat van Amsterdam, wat een gezellige drukte!

Maar eerst gaat het zeemanskoor zelf een feestje organiseren! Zet zaterdag 13 april in je agenda en kom naar Het Engelse Plein van Brasserie Kade 10.
Het koor treedt op en daarna kunt u ook nog swingen op de muziek van onze eigen ‘Welfare’ band met muziek uit de jaren ’60 en ‘70. De voorbereidingen zijn in volle gang en er wordt druk geoefend voor een spetterend optreden!

Datum: zaterdag 13 april 2019
Tijd: 20.00-22.30uur en daarna swingen op de muziek van onze
band tot 00.30uur.
Locatie: Het Engelse Plein van Brasserie Kade 10 (ingang aan de zijkant). Parkeren kan op het parkeerterrein bij de Lidl.
Zaal open om 19.30uur.

Kaarten slechts € 7,50 p.p. (op=op) in de voorverkoop bij slijterij Maaike (op het Wheemplein), bij de koorleden en via PR@Zeemanskoornijkerk.nl

Wij zien u graag op zaterdag 13 april!