Concert Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’

Van: vrijdag 08 november om 20:15

Op 15 november 2019 bestaat het NSFC 125 jaar

Het jubileumjaar wordt op 8 november 2019 afgetrapt met een muziek-theatervoorstelling, verzorgt door de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’. Historische beelden, nieuwe video-content en een holoscreen-projectie met historische en hedendaagse veteranen, brengen de voorstelling op het podium tot leven brengen. Met de theaterproductie wordt 75 jaar vrijheid herdacht, live verteld en gezongen.

Het repertoire van deze avond is een mix tussen bekend klassiek en nieuw gecomponeerde muziek, uitgevoerd door 52 professionele militaire musici.

Dit concert is tot stand gekomen op initiatief van de Koninklijke Landmacht en Stichting Nederlandse Veteranendag. Voor iedereen die onze vrijheid aan de volgende generaties wil doorgeven.

De muziek-theatervoorstelling vindt plaats in Sporthal Watergoor en begint om 20:15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via

Aankoop Toegangskaart(en) KMK Concert 8 november 2019

LocatieNijkerk