Circus Bossle

Datum en tijd

Van: woensdag 24 mei om 11:00
Tot: zaterdag 03 juni om 18:00

Beschrijving

De Duitse circusfamilie Bossle, is een van de meest gerenommeerde circusfamilies in Europa. Deze familie heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de 19e eeuw en heeft sindsdien vele generaties artiesten voortgebracht.

De familie Bossle is bekend om haar spectaculaire en adembenemende circusacts, waaronder acrobatiek, trapeze, jongleren en clownerie. Hun shows zijn altijd een feest voor jong en oud en worden wereldwijd geprezen om hun creativiteit, originaliteit en professionaliteit.

Het circusleven is niet altijd makkelijk geweest voor de familie Bossle. Ze hebben vele ups en downs gekend, maar zijn altijd blijven vechten om hun dromen te verwezenlijken. Door de jaren heen hebben ze vele prijzen en onderscheidingen gewonnen en hebben ze hun publiek weten te vermaken en ontroeren.

Op dit moment is de familie Bossle weer volop in de weer met het voorbereiden van nieuwe circusshows. Ze zijn vastbesloten om hun publiek weer te verrassen en te verbluffen met hun talent en creativiteit.

Contact

Locatie Nijkerk
Adres evenemententerrein Paasbos Nijkerk
Website https://www.facebook.com/circusbossle

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login