Bordspellencafé

Van: zondag 08 januari om 15:00
Tot: zondag 08 januari om 16:30

Heb je op zondag zin in wat gezelligheid en/of om een bordspel te spelen? Kom dan naar het Bordspellencafé in de Bibliotheek Nijkerk.

Koffie, thee en limonade zijn gratis. Tegen betaling kun je ook andere drankjes bestellen. Het Bordspellencafé is om de week op zondag (oktober t/m maart) van 15.00 tot 16.30 uur en start op 9 oktober. Je bent ook van harte welkom wanneer je alleen een praatje wilt maken.

Aanmelden is niet nodig. Het Bordspellencafé is er voor jong en oud, iedereen mag meedoen!

Spellen die je zoal kunt spelen zijn: Ticket to Ride Amsterdam, Cluedo, Keezenspel, Kolonisten van Catan, Ganzenbord, Toren van Pisa, Qwixx, Escape room the Game, Betoverende doolhof, Rummikub, Sjoelen en nog meer!

Deze middag is een samenwerking van de Bibliotheek met Sigma.

Locatie Nijkerk
Adres Frieswijkstraat 99 Nijkerk
Telefoon 0332451756
Email [email protected]