Boerenmaandag

Van: maandag 15 april om 09:00

Boerenmaandag 2019: Samen in ontwikkeling zonder Oranjevereniging! Momenteel zijn wij alweer begonnen met de voorbereidingen voor een topeditie van boerenmaandag 2019. Wij staan als Boerenmaandagcomitee voor de kracht van samenwerken, vertrouwen en de Nijkerkse gezelligheid.

Helaas houdt de samenwerking met de Oranjevereniging op wegens een geschil welke haaks staan op onze kernwaarden. Om ook de nieuwe editie weer succesvol te kunnen maken hebben wij zoals ieder jaar als geen ander weer de Nijkerkse inwoners en ondernemers nodig. Kortom: wij zijn weer hard aan het werk voor de aankomende editie! bent u ondernemer of vrijwilliger die graag wilt bijdragen aan deze typische Nijkerkse feestdag? Meld je dan aan via [email protected]!

LocatieNijkerk Centrum
AdresPlein Nijkerk