Boekpresentatie Lezen en laten lezen

Van: donderdag 26 september om 19:45
Tot: donderdag 26 september om 21:45

Op donderdagavond 26 september a.s. presenteert prof. dr. Arnold Huijgen zijn recent verschenen boek ‘Lezen en laten lezen’.

Boekhandel Den Hertog organiseert deze avond samen met CGK de Kandelaar, die naar aanleiding van de presentatie een leeskring start. De avond vindt plaats in de Bibliotheek.

In 7 hoofdstukken bespreekt Huijgen en laat ons op een eerlijke manier onder ogen zien waar het waar het in ons christelijk leven en de christelijke kerk misgaat in onze omgang met de Schriften. Maar tegelijkertijd zoekt hij naar een manier waarop wij als 21e-eeuwse Europeanen gelovig het woord van God (opnieuw) kunnen ontvangen.

Tijd: inloop 19:30 start 19:45 – einde ca 21:45 uur
Entree: € 2,50
Aanmelden via de website van de bibliotheek.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk