Boekenweek met Oek de Jong

Van: dinsdag 10 maart om 19:30
Tot: dinsdag 10 maart om 21:30

i.s.m Boekhandel Roodbeen

Marina Lanting zal Oek de Jong o.a. interviewen over zijn recent verschenen roman Zwarte Schuur

In de pauze is er gelegenheid om de boeken van Oek te kopen en te laten signeren

In de nieuwe roman van Oek de Jong lijkt een succesvolle kunstenaar weg te komen met een dodelijk voorval uit het verleden. Eens een foute man, altijd een foute man?

Meer over Oek de Jong en zijn roman Zwarte Schuur inĀ deze recensie.

Boekenweek 2020
Thema Rebellen en dwarsdenkers. De 85 ste Boekenweek staat in het teken van hen die ons voorstellingsvermogen vergroten: de rebellen en dwarsdenkers. Het lezen van boeken zet namelijk aan tot nadenken, zodat lezers begrip ontwikkelen voor anderen en minder vasthouden aan vooroordelen.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk
Websitehttps://nijkerk-hoevelaken.op-shop.nl/1121/boekenweek-met-oek-de-jong/10-03-2020