Beelddenken en Mindset bij jonge kinderen

Van: dinsdag 09 april om 19:15

Een kennismaking met Beelddenken (visuele leerstijl) en Mindset.

Beelddenkers
Een groep kinderen met een bijzondere gave. Kinderen die in beelden denken zijn creatief, invoelend, hebben een originele kijk op zaken en het oplossen van problemen. Vaak komt dit talent echter niet uit de verf. Schoolresultaten blijven achter, zij hebben moeite met concentreren en zijn snel afgeleid. Wat is beelddenken nou eigenlijk en hoe kun jij het kind ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen. Een korte workshop ter kennismaking met dit onderwerp. Door Roos Evers

Mindset
De basis voor ontwikkeling, groei en zelfvertrouwen bij kinderen.
Soms kunnen kinderen worstelen met hun zelfvertrouwen. Het leren ontwikkelen van een groeimindset kan hier dan bij helpen. Het ontwikkelen van een groeimindset zorgt ervoor dat een kind het lef heeft om uitdagingen aan te gaan, dat het weet dat je hard moet werken om verder te komen en dat fouten maken en hulp vragen daarbij hoort. Maak in deze korte workshop kennis met het begrip “mindset” en krijg een aantal handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Door Henriët Zwarts (Kindercoaching Op Eigen Kracht)

Een interessante avond voor een ieder die met kinderen te maken heeft, professioneel of persoonlijk!

Planning & tickets
Deze twee workshops hebben veel met elkaar te maken, maar kunnen ook los bezocht worden.
19.15 uur – Beelddenkers met Roos Evers
20.15 uur – Mindset met Henriët Zwarts

Een combi-ticket kost €7,50, een losse workshop €5,00.
Tickets zijn te koop bij de website van de bibliotheek: www.bibliotheeknijkerk.nl

LocatieNijkerk
Adresfrieswijkstraat 99 Nijkerk