Bach Consort Nijkerk luidt 2023 muzikaal in

Van: zaterdag 28 januari om 16:15

Op zaterdagmiddag 28 januari a.s. zijn liefhebbers van klassieke muziek weer van harte welkom in de St. Catharinakerk aan de Holkerstraat. Stichting Bach Consort Nijkerk luidt om 16.15 uur het nieuwe jaar muzikaal in met onder meer de  Cantate 78 ‘Jesu, der du Meine Seele’ van J.S. Bach en het mooie ‘An den Wassern zu Babel’ van H. Schütz. Daarnaast speelt het orkest een zelfgekozen instrumentaal werk. Natuurlijk laten ook het koor en vier solisten zich weer van hun beste kant horen.

Stichting Bach Consort bestaat dit jaar tien jaar! In de nabije toekomst zal dit uitgebreid gevierd worden met een groot concert. Zodra daar meer over bekend is, maakt de stichting dat bekend.

Het concert is zoals gebruikelijk gratis toegankelijk, zodat deze prachtige muziek voor iedereen toegankelijk is. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden om de gemaakte kosten zoveel mogelijk te dekken en toekomstige concerten te kunnen garanderen.

Locatie Nijkerk
Adres Holkerstraat 34 Nijkerk gld
Telefoon 0629047717
Email [email protected]