Bach Consort Nijkerk geeft vrolijk concert

Van: zaterdag 26 februari om 14:30

Bach Consort Nijkerk is blij dat het concert in aangepaste vorm doorgaat! Door de huidige maatregelen kunnen er maximaal 85 bezoekers bij het concert aanwezig zijn. Om meer muziekliefhebbers in de gelegenheid te stellen om van dit concert te komen genieten, voert het Bach Consort het programma twee keer uit. Beide uitvoeringen vinden plaats op zaterdagmiddag 26 februari a.s. in de RK St. Catharinakerk aan de Holkerstraat in Nijkerk en duren om en nabij een uur. De eerste uitvoering begint om 14.30 uur en de tweede uitvoering om 16.15 uur.

Om te voorkomen dat concertbezoekers voor een dichte deur staan, is aanmelding vooraf verplicht. Aanmelden kan via www.bachconsortnijkerk.nl/reserveren. Bij de ingang wordt er om een corona toegangsbewijs (QR-code) gevraagd. Om de gemaakte kosten te kunnen dekken, kost een kaartje € 10,- per persoon, maar bezoekers kunnen Bach Consort Nijkerk ook steunen door bij betaling een extraatje over te maken.

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Holkerstraat 36 Nijkerk gld
Telefoon 0629047717
Email [email protected]