Avond robotica en domotica

Datum en tijd

Van: donderdag 14 maart om 18:30

Beschrijving

Donderdag 14 maart staat de Bibliotheek Nijkerk in het thema van robotica en domotica. Wat is domotica? Domotica is een verzamelnaam voor slimme apparaten die ervoor kunnen zorgen dat u comfortabeler woont, bijvoorbeeld een steunkous aan/uittrekhulp of een zorgrobot. Er is gelegenheid kennis te maken met het Huis van Morgen en de avond wordt afgesloten met de toepasselijke film: ‘Ik ben Alice’.

Het Huis van Morgen
Het Huis van Morgen geeft informatie op het gebied van nieuwe hulpmiddelen die ondersteunen om langer thuis te blijven wonen.

Deze kennis is belangrijk voor senioren, mensen met een beperking en mantelzorgers. Maar ook voor zorgprofessionals en wmo-medewerkers is deze kennis van groot belang. Voor veel problemen is er een passende oplossing door middel van automatisering.

Tussen 18.30 en 20.00 uur kunt u in de bibliotheek in Nijkerk kennismaken met het Huis van Morgen. Er zijn producten te zien en u kunt specifieke vragen stellen aan de Innovatie Consulent, bijvoorbeeld over uw woonsituatie. Toegang en vragen voor de innovatie consulent zijn gratis

Film ‘Ik ben Alice’
Om in de toekomst te kunnen voldoen aan de vraag naar zorg voor eenzame en dementerende ouderen is zorgrobot Alice ontwikkeld. Kan een robot een menselijke band met iemand opbouwen en dus een mens van vlees en bloed vervangen?

De film begint om 20.15 uur. Kaartjes kosten € 7,00 en zijn online te bestellen via www.bibliotheeknijkerk.nl, of te koop bij de bibliotheek.

Contact

LocatieNijkerk
Adresfrieswijkstraat 99 Nijkerk
Websitehttp://www.bibliotheeknijkerk.nl

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login