Atelierroute Nijkerk 2023

Van: zaterdag 20 mei om 11:00
Tot: zondag 21 mei om 17:00

De gedachte achter onze atelierroute is kunstenaars in de gelegenheid te stellen hun werk te laten zien en u op een zo laagdrempelig mogelijk manier kennis te laten maken met kunst. Ook in Nijkerk zit een schat aan kunst. Schilderkunst, beeldende kunst, keramiek, boetseerkunst en fotografie. Verscholen in de huizen en de ateliers. Dankzij de deelnemers kunnen wij deze werken gedurende twee dagen zichtbaar maken.

De deelnemers verwelkomen u graag om hun kunstwerken te laten zien. Zij vertellen u graag meer over hun passie, hun werkwijze en de totstandkoming van wat u ziet. Op onze website Atelierroutenijkerk.nl is meer werk en informatie over deze deelnemers te vinden. Zo kunt u zich alvast oriƫnteren en uw eigen route uitstippelen. De ateliers zijn te herkennen aan de vlaggen met het logo van de atelierroute.

De afgelopen jaren hebben geleerd dat wij moeten genieten van het moment. Kom, kijk, ervaar en geniet van de kunstwerken maar ook van de gesprekken met de kunstenaars.

Zaterdag 20 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur

Zondag 21 mei van 11.00 uur tot 17.00 uur

Locatie Nijkerk
Adres diverse Nijkerk en Nijkerkerveen