Arkervaartloop 2018

Van: zaterdag 13 oktober om 11:00
Tot: zaterdag 13 oktober om 13:30

Ook dit jaar zijn lopers en wheelers, jeugd en volwassenen van harte welkom bij de A1 Verhuur Arkervaartloop. We starten op zaterdag 13 oktober vanaf het Plein in Nijkerk en lopen langs de Arkervaart richting Randmeren. De 10 km loopt ook een stuk over de dijk richting Stoomgemaal.

We organiseren een jeugdloop van 1 en 2 km en een prestatieloop over 5 of 10 km. Vorig jaar deden er een aantal wheelers mee en zij zijn ook dit jaar weer van harte welkom. De jeugd start rond 11.00 uur, de prestatieloop start rond 12.00 uur.

Voorinschrijven kan via  www.inschrijven.nl tot uiterlijk 11 oktober

Na inschrijven kan zaterdagmorgen op het Plein van 09.30 uur tot een half uur voor de start.

Kijk voor meer informatie op www.avnijkerk.nl

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Het Plein Nijkerk