André Rieu – Magical Maastricht in ‘t Veense Hart

Van: vrijdag 04 februari om 19:30

Op vrijdag 4 februari draait de eerste film van dit jaar in ’t Veense Hart. En wat voor één! Deze avond tonen we ‘André Rieu – Magical Maastricht.’ Helaas zonder wals, maar het belooft een feestelijke avond te worden.

In ‘Magical Maastricht’ betovert de koning van de wals je met al zijn klassiekers, een groot orkest, dansers en praalwagens. Zijn muziek ontroert je en maakt je vrolijk. Oorspronkelijk wilden we deze avond ook dansen, maar de huidige coronamaatregelen laten dat nog niet toe. Daarom maken we er op een andere manier een feestelijke avond van, met drankjes en hapjes. Kortom, een avond die je niet wil missen!

Een kaartje kost €12,50 en is te koop via bibliotheeknijkerk.nl (dit is inclusief drankje en hapjes).

Locatie: ’t Veense Hart, Van Noortstraat 36, Nijkerkerveen

Zaal open: 19:00 uur

Locatie Nijkerkerveen
Adres Van Noortstraat 36 Nijkerkerveen