Ambachtelijk Nijkerk

Van: zaterdag 22 september om 10:00
Tot: zaterdag 22 september om 17:00

Zaterdag 22 september is het weer de 7e editie van Ambachtelijk Nijkerk, een creativiteitsmarkt voor iedereen.

Op het Plein zal van 10.00 tot 17.00 uur kramen staan waar allerlei soorten creatieve, kunstzinnige, handgemaakte artikelen te koop worden aangeboden.

Een heel uitlopend aanbod waaronder bijvoorbeeld: woonaccessoires van gebruikt materiaal, glas en lood, hout producten, handgemaakte zilveren sieraden, schilderijen, edelstenen, 3d verf, viltwerk, handgemaakte knopen en nog veel meer.

Bij verschillende krammen zullen ook demonstraties gegeven worden en voor kinderen zijn er kleine workshops. Gewoon op de hoek van de kraam kunnen de kinderen aanschuiven.

Voor info: 06-22464378 of [email protected]

Locatie Nijkerk Centrum
Telefoon 0622464378
Email [email protected]