alfa Drakenbootrace

Van: zaterdag 21 september om 12:00
Tot: zaterdag 21 september om 17:00

Zaterdag 21 september is het weer zover: bij jachthaven de Zuidwal nemen sportieve teams het tegen elkaar op tijdens de 7e Drakenbootrace. Teamspirit, plezier en uitdaging staan voorop tijdens dit mooie watersport evenement. Met 8 peddelaars en 1 trommelaar kun je je inschrijven, de stuurman en de boot worden door de organisatie beschikbaar gesteld.

Bedrijven, organisaties, buurtteams, sportclubs en vrienden of familie: iedereen is van harte welkom.

Kom ook vooral vanaf eind augustus een keertje trainen: dit verhoogt de teamspirit, is erg leuk en misschien maakt dan een ander team dan Holland Jersey (voorheen Klompenwokkels) kans om de alfa Drakenbootrace 2019 te winnen.
Neem de uitdaging aan en schrijf je nog voor de zomer in via info@drakenbootnijkerk.nl
meer info op de website www.drakenbootnijkerk.nl

LocatieBuitengebied
AdresHulckesteijn Nijkerk