Absolutely Floyd – One World Tour ’22-23′

Van: vrijdag 24 juni om 20:15
Tot: zaterdag 25 juni om 00:00

Eén van Nederlands beste tributebands komt naar Nijkerk

Op 24 juni 2022 treedt Absolutely Floyd op in de Breede Beek. De maar liefst tienkoppige band neemt je mee naar de indrukwekkende wereld van de wereldberoemde Britse rockband Pink Floyd.

One World Tour 22/23 A Momentary Lapse of Reason (and more)

Absolutely Floyd brengt in deze ‘trip down memory lane’ een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelf gemaakte videoprojecties, maken het concert van Absolutely Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken.

De band speelt ditmaal het gehele album ‘A Momentary Lapse Of Reason’. Daarnaast zullen natuurlijk andere nummers, en vooral de grote hits, niet ontbreken.

Locatie Nijkerk
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]