Aanmelden voor Gluren bij de Buren

Van: maandag 22 oktober om 08:00
Tot: vrijdag 30 november om 23:00

Op zondag 10 februari gaan we weer Gluren bij de Buren. Tijdens dit huiskamerfestival veranderen huiskamers in Nijkerk in echte podia en treden door de hele stad singer-songwriters, theatermakers, koren en anderen op. Tussen 12:00 en 17:00 uur zijn er optredens van 30 minuten, die je gratis kunt bezoeken.

We zijn nu op zoek naar de artiesten en de gastheren/-vrouwen voor dit festival. Ben jij een gitarist die zijn nieuwe werk wil uitproberen in een intieme setting? Heb je een briljant theaterstuk geschreven wat zich afspeelt rond de koffietafel? Meld je dan vandaag nog aan als artiest voor Gluren bij de Buren! Of wil jij juist als gastheer/-vrouw een lokaal cultureel hoogstandje in huis halen en hiervoor je buren uitnodigen? Meld je dan aan als huiskamer! Aanmelden kan via www.glurenbijdeburen.nl/nijkerk/aanmelden.

·        Aanmelddeadline is: 30 november 2018.

·        Je hoort begin december van ons.

·        Meedoen met Gluren bij de Buren is vrijwillig.

·        Vragen? Kijk bij de meest gestelde vragen. Toch nog een vraag? Neem dan contact op met jouw lokale coördinator.

Locatie Buitengebied
Email [email protected]