2000 UNPLUGGED

Van: zaterdag 10 december om 20:15

2000 UNPLUGGED neemt je mee naar de sferen van de MTV Unplugged Sessions en de Top2000. Deze viermans-formatie op gitaar, toetsen en percussie, brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance. Het is tevens een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top2000 artiesten, hun verhaal en over de noteringen in dé lijst der lijsten. Geniet van veelal Engelstalige liedjes en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers. De muzikanten hebben speciale en verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt en zingen meerstemmig. Een muzikale reis met nummers van onder anderen Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Danny Vera tot U2 oen van The Eagles tot Coldplay. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer tijdens deze avond.

Beeld: Dave van Hout

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410