Wat is TripAdvisor

TripAdvisor is een website/app waarop mensen beoordelingen en foto’s kunnen toevoegen van steden, bezienswaardigheden hotels en restaurants. Daarnaast kunnen ze zelfs prijzen vergelijken en/of hotels boeken. Ook het reserveren van een tafel in een restaurant kan tegenwoordig via TripAdvisor.

Waarom je aanmelden op TripAdvisor?

TripAdvisor is een de grootse reiswebsite ter wereld en ook bezoekers van Nijkerk kunnen deze app raadplegen om te kijken waar ze in Nijkerk kunnen overnachten, waar ze lekker kunnen eten én wat er allemaal te zien is. Sta je dus niet met jouw accommodatie, restaurant of bezienswaardigheid in TripAdvisor? Aanmelden is zo gedaan en kost niets!

Reviews

Bij TripAdvisor kunnen bezoekers een review plaatsen. Uiteraard wil je zoveel mogelijk positieve reviews, maar het kan ook wel eens voorkomen dat iemand een kritische opmerking heeft. Het beste is om daar als management op te reageren. Helemaal geen actie ondernemen kan het doen voorkomen dat de organisatie geen gehoor geeft aan bezoekers die een klacht hebben.

TripAdvisor kan een krachtig middel zijn om meer gasten en/of bezoekers te trekken, maar daarbij is het wel belangrijk om hier ook proactief mee aan de slag te gaan!

Hoe kan ik mij aanmelden?

Dit kan vrij eenvoudig door naar de volgende link te gaan:

Hier kun je zien of misschien iemand anders jouw accommodatie, restaurant of bezienswaardigheid al eens heeft vermeld. Zo ja kun je deze claimen. Is deze al geclaimd dan kun je daar contact opnemen met diegene die dit heeft gedaan. Wellicht dat een collega je al voor is geweest.

Jouw organisatie niet te vinden in TripAdvisor? Klik dan op de link “Vraag vandaag nog een vermelding aan!”.

Selecteer op de volgende pagina het bedrijfstype.

Vul vervolgens het eerste deel van het formulier in.

Wanneer je klaar bent en klikt op “volgende” krijgt u het tweede deel van het scherm te zien. Vul hier zoveel mogelijk informatie in. Hoe meer informatie je geeft, hoe meer de potentiële bezoeker weet wat hij of zij kan verwachten.

Als alles is ingevuld en is opgestuurd krijg je binnen vijf dagen een reactie van TripAdvisor.