5x shoppen in Nijkerk

23 november 2020

Door: Kimberly van Kesteren

Voor een stedentrip hoef je echt niet naar het buitenland of naar een grote stad. Er zijn genoeg mooie (kleine) steden in Nederland die een bezoekje de moeite waard zijn. Bezoek bijvoorbeeld het mooie Nijkerk! Een dagje shoppen is nooit vervelend, toch? Shoppen is echt een must tijdens een vakantie of dagje in Nijkerk. Hieronder vind je 5 aanraders die je zeker niet mag overslaan tijdens je dagje shoppen. Veel plezier!

1. Man of the World

Man of the World is een toffe herenzaak die constant bezig is met het verzamelen van de mooiste collecties voor heren. Van een net pak tot een casual look, je vindt het bij Man of the World allemaal. De winkel is gevestigd aan het Singel en bezit diverse topmerken, waardoor er voor iedere man iets moois te vinden is. Doordat de winkel zeer sfeervol is ingericht en het personeel erg behulpzaam is, is shoppen bij Man of the World een leuk uitje! Liever niet shoppen in een drukke winkel? Tijdens deze coronatijd is het mogelijk om een afspraak te maken voor ‘private shoppen’.

2. Het Bolle Buikje

Er leuk uitzien vinden we allemaal leuk, maar zeker als je zwanger bent! Voor leuke zwangerschaps- en babykleding kan je goed terecht bij Het Bolle Buikje aan de Kleterstraat. De medewerkers zijn erg behulpzaam waardoor er voor iedere vrouw optimale aandacht is. Trouwen of een leuk feestje tijdens je zwangerschap? Loop dan ook zeker even bij Het Bolle Buikje binnen! Vind jij het lastig om in deze Corona-tijd te shoppen? Of wil je liever ‘s avonds shoppen? Dat is natuurlijk heel begrijpelijk als je zwanger bent! Je kan bij Het Bolle Buikje ook een privé shop-afspraak maken. Je mag dan met maximaal 4 personen komen.

3. Toff

Een beetje verstopt aan het Synagogepad zit Toff. Een schattig winkeltje met kleding, sieraden, schoenen en meer accessoires. Toff verkoopt topmerken zoals onder andere; Ixxxi, Melano, Biba en Oozoo. Iets leuks voor jezelf of een leuk cadeautje voor iemand anders? Dan ben je bij Toff aan het goede adres. Ook is het mogelijk om hier je nagels te laten doen, hoe ideaal is dat? Je krijgt toch spontaan zin om te gaan shoppen in Nijkerk bij Toff?

4. Freewear

Kleding shoppen met en voor het hele gezin? Bij Freewear ben je aan het juiste adres. Freewear beschikt namelijk over collecties voor dames, heren en voor kinderen. Echt voor ieder wat wils dus. Hoe handig is dat! De winkel zit centraal gevestigd op het Plein waar ook de horeca te vinden is. Ideaal om na het shoppen even uit te rusten op het terras. Ook bij Freewear is het mogelijk om een gratis shop afspraak te maken op maandag morgen en in de avonden tot 20:00! Er staat dan een leuke collega voor je klaar, die jou persoonlijk helpt met het uitzoeken van de leukste items voor dit moment. Je hebt de hele winkel voor jezelf en de medewerker van Freewear houdt natuurlijk genoeg afstand.

5. Van Scherrenburg

Schoenen mogen écht niet ontbreken onder een nieuwe outfit. Zoek je leuke schoenen en wil je goed advies? Kom dan langs bij Van Scherrenburg Schoenen. De winkel is gevestigd op het Verlaat en beschikt over een ruim assortiment met de meest actuele collectie van bekende A-merken. De medewerkers zijn ontzettend behulpzaam en helpen jou graag aan de perfecte maat schoenen. Niet te missen dus wanneer je op zoek bent naar schoenen en gaat shoppen in Nijkerk!

Zien we je snel om te shoppen in Nijkerk?

Bekijk ook deze posts

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login