5 tips voor Pakjesavond in Nijkerk

2 december 2020

Door: Kimberly van Kesteren

5 december komt met de dag dichterbij. Maar hoe gaan we het dit jaar vieren, nu het niet mogelijk is om met de hele familie bij elkaar te zitten? Kunnen we het überhaupt nog wel vieren? Het antwoord is: natuurlijk! Met een beetje creativiteit is er zelfs met deze maatregelen ontzettend veel mogelijk en kan het misschien zelfs nog wel leuker worden dan voorgaande jaren. Heb je wat tips en inspiratie nodig? Check de onderstaande blog voor het ultieme Sinterklaasgevoel!

1. Videobellen met Sinterklaas

Ook Sinterklaas werkt dit jaar natuurlijk vanuit huis. En al is het een oude man, hij is perfect op de hoogte van de moderne media. Zo is het mogelijk dat de Sint een persoonlijke boodschap inspreekt voor de kids en soms kan hij zelfs live videobellen! Zo is Sinterklaas er op een coronaproof manier toch een beetje bij. Tof toch?

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie? Check dan de website van De Goede Sint Nijkerk.

Volg hun facebookpagina voor het laatste nieuws.

2. Lokaal je cadeaus kopen + cadeautips!

Zeg nou zelf, je cadeautjes bij een lokale ondernemer kopen is toch veel leuker dan iets online bestellen? Het fijne aan lokaal kopen is dat je het product goed kan bekijken en je eventueel geholpen kan worden door de werknemers in de winkel. En ben je nu niet zo’n held met cadeaus inpakken? Ook dat wordt voor je opgelost als je bij een lokale ondernemer koopt, want zij kunnen het mooi voor je inpakken, ideaal!

Het is natuurlijk extra goed om juist in deze tijd lokaal te kopen, zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen om de ondernemer te steunen en te helpen!

Ben je inspiratieloos wat betreft leuke cadeautjes? Misschien heb je iets aan de onderstaande tips:

• Een VVV-bon
  • Een lekkere douchegel
  • Lekkere warme sokken
  • Een chocoladeletter
  • Een mooi boek
  • Geurkaarsen
  • Een mooi sieraad zoals oorbellen, een ketting of een armband

Is het niet mogelijk om buiten de deur een cadeautje te kopen? Geeft niks, want veel lokale ondernemers hebben ook een website waar het mogelijk is om te bestellen. Neem gerust contact op met de winkel waar jij graag een cadeautje koopt.

3. 5 december borrelplank

Bij een coronaproof Sinterklaasfeestje horen natuurlijk lekkere hapjes. Heb je geen zin om in de keuken te staan of ga je liever niet naar een drukke supermarkt? Bestel dan iets lekkers bij de lokale horeca. Wist je bijvoorbeeld dat verschillende lokale horecaondernemers hebben speciaal voor 5 december een borrelplank samengesteld?!

Grand Café Lust heeft de Sint dit jaar een handje geholpen en een heerlijke borrelplank samengesteld, speciaal voor pakjesavond. Op deze borrelplank liggen allerlei hapjes die gerelateerd zijn aan Sinterklaas, zoals amandelstaaf, gevulde speculaas marsepein en pepernoten. Ook aan hartige hapjes zoals wraps, foccacia en vele andere hapjes is gedacht. Je bestelt deze borrelplank al voor €21,50. Bekijk de facebookpagina voor meer informatie. Check hier de lokale horeca voor meer afhaalmogelijkheden.

4. Online pakjesavond

Met de hele familie pakjesavond vieren zit er dit jaar (waarschijnlijk) niet in. In ieder geval, niet fysiek. Maar wist je dat er wel andere mogelijkheden zijn om tóch met de hele familie pakjesavond te vieren? De techniek van deze tijd biedt veel creatieve mogelijkheden, bijvoorbeeld een pakjesavond via Skype of Zoom. Sluit de webcam aan, maak het gezellig in huis en laat de gezelligheid maar komen!

5. Cadeau per post

Cadeautjes aan elkaar geven blijft iets ontzettend leuks om te doen. Soms is geven nog wel leuker dan ontvangen! Natuurlijk horen bij pakjesavond cadeautjes, die mogen niet ontbreken. Maar hoe krijg je je cadeautjes bij je geliefden?

Per post natuurlijk! Laat je cadeautje als pakketje bezorgen bij je geliefde. Naast dat het coronaproof is, is de verassing natuurlijk nog groter als er ineens aangebeld wordt voor een pakketje. En, wist je dat veel lokale ondernemers ook mogelijkheden hebben voor bezorgen? Zo kan je de ondernemer toch nog steunen in deze tijd. Handig toch? Check hier alle lokale ondernemers voor de eventuele mogelijkheden

Bekijk ook deze posts

© 2021 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login